Materials i tutorials

A continuació presentem uns materials per a la teva formació en TIC. La majoria són materials generats en el marc de la convocatòria FTIC, d’ajuts per a projectes de formació en TIC.

Aquests materials es posen a lliure disposició pública, tal com s’establia a les bases de la convocatòria, d’acord amb la política de l’STSI de promoure la lliure difusió de continguts.

També trobaràs materials de formació seleccionats de diferents fonts, que creiem adients per a totes les persones que s’estiguin iniciant en el món de les noves tecnologies.

Començar amb l’ordinador

començar amb l’ordinador Materials per començar a iniciar-se en l’eina de l’ordinador. Documentació, exercicis, aspectes elementals de maquinari i programari… Molts recursos per fer les primeres passes!

Sistema operatiu

sistemas operatius Coneixes els diferents sistemes operatius? Vols saber coses de programari lliure? Entra i trobaràs molts materials sobre aquests temes.

Ofimàtica

power_pc Aprèn a utilitzar processadors de textos, presentacions, fulls de càlcul, bases de dades i, fins i tot, disseny web!

Eines d’Internet

navegador Com podem navegar de manera segura per Internet? Conceptes bàsics i recomanacions per treballar de manera segura.

Imatge digital

pencils Programes i recursos perquè puguis treballar amb imatges a l’ordinador. Aprèn a retocar imatges, fer muntatges, a escanejar, a preparar imatges per imprimir o per enviar per Internet, etc.

Gestors de continguts

contenidos Coneixes eines com el Moodle i el Mambo? Vols saber-ne més?

Altres

altres2 Bases de dades, llenguatges de programació, inserció laboral, llicències de programari i molts altres temes que de segur et resultaran interessants. Vols descobrir-los?